Engrow® Organisatie Producten
Dealers en distributie Contact
 
  

fertil dispenser


De FERTIL DISPENSER™ is een uniek doseerapparaat voor gecoate en granulaat- of poedervormige meststoffen, waarmee zeer nauwkeurig en snel een extra dosering kunstmest per plant kan worden gegeven. De dispenser kan eenvoudig worden ingesteld op een afgifte tussen de 2 en 25 gram per dosis.

Met de FERTIL DISPENSER™ worden per uur 600 tot 1500 planten bemest. Door het hoge gebruiksgemak wordt een vier maal hogere productiviteit, snelheid en nauwkeurigheid verkregen dan normaal. Dit betekent een aanzienlijke kostenreductie voor ieder die op deze manier een extra bemesting uitvoert.

 

De FERTIL DISPENSER™ beïnvloedt de kwaliteit en de uniformiteit van uw gewas. Door een nauwkeurige en constante afgifte krijgt iedere pot een gelijke, vooraf ingestelde hoeveelheid meststoffen toegediend. Hierdoor worden groeiverschillen door spreiding in de toegediende hoeveelheid meststoffen voorkomen.

De FERTIL DISPENSER™ kan door de ergonomische vorm, zijn lage gewicht en het hoge gebruiksgemak, alle medewerkers en gedurende langere tijd achtereen gebruikt worden. De FERTIL DISPENSER™ verschaft een uitstekende mobiliteit tijdens het werken, waardoor de kwaliteit van het werk sterk wordt vergroot.

De FERTIL DISPENSER™is onmisbaar en onvervangbaar wanneer vaste meststoffen toegepast worden. Toepassingsgebieden zijn onder andere:

Boomteelt in volle grond
Containerteelt
Groente- en fruitteelt
Openbaar groen

 

- Instelbaarheid: tussen 2 en 25 gram
- Gewicht: leeg 3,1 kg, gevuld ca 20 kg
- Type meststoffen: gecoat en poedervormig
- Type product: op de rug gedragen

Werken met de FERTIL DISPENSER™is snel, nauwkeurig en eenvoudig!