Engrow® Organisatie Producten
Dealers en distributie Contact
 
  

Visueel aantrekkelijk

De AW-DISK® is een produkt met een natuurlijke uitstraling. De AW-DISK® is samengesteld uit duurzame kokosvezel en natuurlijke latex. Beide bestanddelen zijn volledig biologisch afbreekbaar en derhalve milieuvriendelijk. Vanwege zijn natuurlijke en schone uiterlijk verhoogt de AW-DISK® de visuele attractiviteit van planten in pot. Bovendien zorgt hij er voor dat uw klant met schone handen naar huis gaat.


Een plant met AW-DISK® is “af”
Voordeel voor de consument

De consument die op uw tuincentrum een plant koopt met AW-DISK® koopt een hoogwaardig kwaliteits produkt, waarvan hij/zij veel gemak ondervindt. In geval de plant in een pot op het terras geplaast wordt, zorgt AW-DISK® dat de plant ook op het terras niet snel zal uitdrogen. Uitdrogen van planten in (sier)pot is voor de consument een wezenlijk probleem dat zich vaak voordoet bij met name kuip- of orangerie planten.

Wanneer een in de zomer gekochte heester of boom met AW-DISK® door de consument in de volle grond wordt geplaatst, zorgt de AW-DISK® ervoor dat de juist gekochte plant minder uitdroogt, waardoor de kans dat de plant goed aanslaat vergroot wordt. Daarnaast is het wieden van onkruid juist dicht bij de plant vaak lastig. Door de AW-DISK® groeit juist rondom het hart van de plant geen onkruid meer.

Indien u meer informatie over de AW-DISK® en zijn toepassingen wenst kunt u contact met ons opnemen.