Engrow® Organisatie Producten
Dealers en distributie Contact
 
  

De AW-DISK® voorkomt de kieming van onkruidzaden en de groei van levermos. Door de speciaal hiervoor geselecteerde en gekrulde vezels en de samenstelling van een hiervoor aangebrachte latex-laag droogt de schijf snel op na een regenbui of gietbeurt, waardoor kieming onmogeljk wordt. Uw afnemer is verzekerd van een schone pot, doordat er geen onkruidzaden en afgebroken wortelstokken in achterblijven. Met de AW-DISK® is succes verzekerd: Onkruid-en mosgroei in de potten, behoort tot het verleden!

AW-DISK®, voor netheid in en buiten de pot

Doordat er geen grond is verwijderd tijdens het onkruid wieden is een betere kwaliteit van het eindprodukt gegarandeerd. De kwaliteit van visueel aantrekkelijke produkten wordt verhoogd, doordat het produkt schoon en vrij van onkruid en mos wordt afgeleverd. Wanneer een pot met AW-DISK® op uw bedrijf omvalt, blijft de schijf op de pot waardoor de grond in de pot blijft. Hierdoor blijft ook uw containerveld vrij van rommel.

Onkruid wieden wordt door de mensen die dit in de praktijk doen vaak als tamelijk vervelend en lastig werk ervaren. De AW-DISK® draagt bij aan het werkplezier van deze mensen. Er is tijd voor andere tuin- en teeltzaken die meer tot de verbeelding spreken...

De AW-DISK® kan voor iedere potmaat, rond en vierkant geleverd worden.